espa banner
Ελάχιστο όριο παραγγελίας: 75€

Καλάθι αγορών

Single-Blog

Φάρο σε στυλ Αμπρούτσο

 Κόβουμε την κοιλιά του χοιρινού σε κύβους και τηγανίζουμε ελαφρά

 Φάρο σε στυλ Αμπρούτσο

 

Υλικά για 4 άτομα:


250 γρ σπασμένο φάρο
200 γρ. Καρυκευμένη καλά κοιλιά χοιρινού
μισή πιπεριά τσίλι
1 ποτήρι σάλτσα ντομάτας
αλάτι
2 κ.σ αγνό παρθένο ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
400 γρ. πολτός ντομάτας
βασιλικός, τυρί πεκορίνο

 

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπτά

 

Κόβουμε την κοιλιά του χοιρινού σε κύβους και τηγανίζουμε ελαφρά στο ελαιόλαδο με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το τσίλι. Αφού ροδίσει προσθέτουμε τον πολτό ντομάτας, το βασιλικό και τον πουρέ ντομάτας. Στο μεταξύ μαγειρεύουμε το φάρο σε 1 ½ λίτρο νερού για περίπου ½ ώρα. Βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας με μπόλικο τριμένο τυρί πεκορίνο. Σερβίρουμε ζεστό.