Κόβουμε την κοιλιά του χοιρινού σε κύβους και τηγανίζουμε ελαφρά
Φάρο σε στυλ Αμπρούτσο
Υλικά για 4 άτομα:
250 γρ σπασμένο φάρο
200 γρ. Καρυκευμένη καλά κοιλιά χοιρινού
μισή πιπεριά τσίλι
1 ποτήρι σάλτσα ντομάτας
αλάτι
2 κ.σ αγνό παρθένο ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
400 γρ. πολτός ντομάτας
βασιλικός, τυρί πεκορίνο
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπτά
Κόβουμε την κοιλιά του χοιρινού σε κύβους και τηγανίζουμε ελαφρά στο ελαιόλαδο με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το τσίλι. Αφού ροδίσει προσθέτουμε τον πολτό ντομάτας, το βασιλικό και τον πουρέ ντομάτας. Στο μεταξύ μαγειρεύουμε το φάρο σε 1 ½ λίτρο νερού για περίπου ½ ώρα. Βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας με μπόλικο τριμένο τυρί πεκορίνο. Σερβίρουμε ζεστό.
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!
© 2024 degustibus.gr | Κατασκευή ιστοσελίδων - qualityweb.gr
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του degustibus.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.
Τα στατιστικά cookies μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που προσφέρουμε.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Analytics, Hotjar, Skroutz Analytics, Facebook Pixel, Pinterest Tag.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται από υπηρεσίες τρίτων για διάφορες λειτουργίες όπως αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα, χάρτες, κτλ. Χωρίς αυτά οι επιπλέον λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Maps, AddThis social/share buttons, SnapWidget / Instagram widget.