Τεμαχίζουμε τα ραπίνι σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς και ζεματίζουμε
Φετουτσίνι αβγού με ραπίνι και μανιτάρια σιτάκε
Υλικά για 4 άτομα:
1 πακέτο Φετουτσίνι με αβγό του οίκου Rustichella dΆbruzzο
καπέλα μανιταριών
20 ντοματούλες τσέρι
80 γρ αγνό παρθένο ελαιόλαδο
100 γρ Παρμεζάνα Ρετζιάνο
1 μάτσο ιταλικά μπρόκολα (ραπίνι)
24 μανιτάρια Σιτάκε
2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι και φρέσκο μαύρο πιπέρι
Τεμαχίζουμε τα ραπίνι σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς και ζεματίζουμε σε καυτό νερό για 1 λεπτό.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι με λάδι, τοποθετούμε τα μπρόκολα, το σκόρδο, τα μανιτάρια σιτάκε και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 1 λεπτό. Ταυτόχρονα, αρχίζουμε να μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στη συσκευασία.
Αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα ζυμαρικά στο μίγμα από τα μπρόκολα, το σκόρδο και τα μανιτάρια σιτάκε και καρυκεύουμε για να νοστιμίσουν. Σερβίρουμε αμέσως γαρνίροντας με ντοματούλες τσέρι και ξυσμένη Παρμεζάνα Ρετζιάνο. Εάν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο.
Συνταγή από το σεφ: Patrick Zappia "Via Oliveto Restaurant" - Toronto, Ontario
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!
© 2025 degustibus.gr | Κατασκευή ιστοσελίδων - qualityweb.gr
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του degustibus.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.
Τα στατιστικά cookies μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που προσφέρουμε.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Analytics, Hotjar, Skroutz Analytics, Facebook Pixel, Pinterest Tag.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται από υπηρεσίες τρίτων για διάφορες λειτουργίες όπως αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα, χάρτες, κτλ. Χωρίς αυτά οι επιπλέον λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Maps, AddThis social/share buttons, SnapWidget / Instagram widget.