Κόβουμε το φασκόμηλο και το δεντρολίβανο. Τσιγαρίζουμε το σκόρδο
Φουζιλότι με βότκα
Υλικά για 4 άτομα:
350 γρ Φουζιλότι του οίκου Rustichella d’ Abruzzo
150 γρ καπνιστό μπέικον
3 φύλλα φασκόμηλου
ένα κλαδάκι δεντρολίβανο
2 κ.σ βότκα
1 κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 σκελίδα σκόρδο
ένα μικρό ματσάκι μαϊντανό
4 κ.σ τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι
Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά
Κόβουμε το φασκόμηλο και το δεντρολίβανο. Τσιγαρίζουμε το σκόρδο σε μια μικρή κατσαρόλα και προσθέτουμε το μπέικον κομμένο σε λωρίδες και τα κομμένα αρωματικά χόρτα. Αφήνουμε να μαγειρευτεί, βρέχουμε τα υλικά με τη βότκα και αφού εξατμιστεί, προσθέτουμε τη ντομάτα. Αλατίζουμε και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Στο μεταξύ μαγειρεύουμε την πάστα σε άφθονο βραστό, αλατισμένο νερό μέχρι να είναι al dente, στραγγίζουμε και την περιχύνουμε με τη σάλτσα βότκας και ντομάτας. Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και κομμένο μαϊντανό, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως.
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!
© 2024 degustibus.gr | Κατασκευή ιστοσελίδων - qualityweb.gr
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του degustibus.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.
Τα στατιστικά cookies μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που προσφέρουμε.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Analytics, Hotjar, Skroutz Analytics, Facebook Pixel, Pinterest Tag.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται από υπηρεσίες τρίτων για διάφορες λειτουργίες όπως αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα, χάρτες, κτλ. Χωρίς αυτά οι επιπλέον λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Maps, AddThis social/share buttons, SnapWidget / Instagram widget.