Σοτάρουμε στο λάδι, σε χαμηλή φωτιά, το σκόρδο, τα σπαράγγια, καθαρισμένα
Γκαργκανέλι από τα Απέννινα
Υλικά για 4 άτομα:
300 γρ. Γκαργκανέλι του οίκου Rustichella d’ Abruzzo
16 καρυδόψυχες
μια κουτάλα μαγειρέματος ζωμό λαχανικών
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
πιπέρι
300 γρ. άγρια σπαράγγια
μαύρη τρούφα
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά
Σοτάρουμε στο λάδι, σε χαμηλή φωτιά, το σκόρδο, τα σπαράγγια, καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κομμάτια και 4 χοντροκομμένες καρυδόψυχες. Λίγα λεπτά αργότερα, ρίχνουμε μέσα το ζωμό και τον αφήνουμε να εξατμιστεί. Νοστιμίζουμε με αλάτι και πιπέρι και αφαιρούμε το σκόρδο. Μαγειρεύουμε τα Γκαργκανέλι σε αλατισμένο κοχλαστό νερό, σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα στο τηγάνι. Σερβίρουμε διακοσμώντας με μια καρυδόψυχα σε κάθε πιάτο και πασπαλίζουμε με ξυσμένη μαύρη τρούφα.
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!
© 2025 degustibus.gr | Κατασκευή ιστοσελίδων - qualityweb.gr
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του degustibus.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.
Τα στατιστικά cookies μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που προσφέρουμε.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Analytics, Hotjar, Skroutz Analytics, Facebook Pixel, Pinterest Tag.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται από υπηρεσίες τρίτων για διάφορες λειτουργίες όπως αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα, χάρτες, κτλ. Χωρίς αυτά οι επιπλέον λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Maps, AddThis social/share buttons, SnapWidget / Instagram widget.