Αφαιρούμε την πέτσα, ξεκοκαλίζουμε, φιλετάρουμε και κόβουμε σε φέτες το σολομό
Παπαρδέλες αβγού με φρέσκο σολομό
Υλικά για 4 άτομα:
320 γρ Παπαρδέλες με αβγό του οίκου Rustichella d’ Abruzzo
1/2 ποτήρι παλαιωμένο Μπράντι
1 γεμάτο κουτάλι σούπας κομμένο κρεμμύδι
4 κ.σ κρέμα γάλακτος
300 γρ φρέσκος σολομός
30 γρ. βούτυρο
1/2 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
αλάτι, πιπέρι
Αφαιρούμε την πέτσα, ξεκοκαλίζουμε, φιλετάρουμε και κόβουμε σε φέτες το σολομό. Σε μία κατσαρόλα ροδίζουμε το κρεμμύδι με λίγο βούτυρο και κατόπιν προσθέτουμε το σολομό. Τον αφήνουμε να μαγειρευτεί για μερικά λεπτά και ρίχνουμε το μπράντι πάνω στο σολομό και αφήνουμε το υγρό να εξατμιστεί. Προσθέτουμε το κρασί και την κρέμα και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για μερικά λεπτά. Στο μεταξύ, μαγειρεύουμε την πάστα σε βραστό, μπόλικα αλατισμένο νερό, σουρώνουμε al dente, την τοποθετούμε στην κατσαρόλα με το σολομό και ανακατεύουμε για λίγο πάνω από τη φωτιά. Σερβίρουμε με άφθονο πιπέρι.
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!
© 2024 degustibus.gr | Κατασκευή ιστοσελίδων - qualityweb.gr
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του degustibus.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.
Τα στατιστικά cookies μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που προσφέρουμε.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Analytics, Hotjar, Skroutz Analytics, Facebook Pixel, Pinterest Tag.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται από υπηρεσίες τρίτων για διάφορες λειτουργίες όπως αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα, χάρτες, κτλ. Χωρίς αυτά οι επιπλέον λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Maps, AddThis social/share buttons, SnapWidget / Instagram widget.