Πλένουμε τις γυαλιστερές προσεχτικά και τις μουλιάζουμε σε κρύο νερό με μια πρέζα
Πάστα Φρέγκολα Σαρδηνίας με αβγοτάραχο και γυαλιστερές
Υλικά για 4 άτομα:
400 γρ πάσταΦρέγκολα Σαρδηνίας του οίκου Rustichella d’ Abruzzo
αβγοτάραχο
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
1 σκελίδα σκόρδο
μαϊντανό
300 γρ καλής ποιότητας γυαλιστερές
5 ντομάτες
1 φρέσκο δαφνόφυλλο
1 καυτερή πιπεριά
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Χρόνος προετοιμασίας: 60 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά
Πλένουμε τις γυαλιστερές προσεχτικά και τις μουλιάζουμε σε κρύο νερό με μια πρέζα μαγειρικό αλάτι. Σοτάρουμε στο λάδι, σε μεγάλο φαρδύ τηγάνι, την καυτερή πιπεριά, το δαφνόφυλλο και το σκόρδο και τα αφαιρούμε μόλις έχουν γίνει διάφανα. Προσθέτουμε τις γυαλιστερές, ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε το υγρό να εξατμιστεί. Προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια και μαγειρεύουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά. Αφού μαγειρευτούν, προσθέτουμε το λεπτοκομμένο
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!
© 2024 degustibus.gr | Κατασκευή ιστοσελίδων - qualityweb.gr
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του degustibus.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.
Τα στατιστικά cookies μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που προσφέρουμε.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Analytics, Hotjar, Skroutz Analytics, Facebook Pixel, Pinterest Tag.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται από υπηρεσίες τρίτων για διάφορες λειτουργίες όπως αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα, χάρτες, κτλ. Χωρίς αυτά οι επιπλέον λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Maps, AddThis social/share buttons, SnapWidget / Instagram widget.