Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι, προσθέτουμε τις ντομάτες και
Σάνιε ινκανουλάτε με αγκινάρες
Υλικά για 6 άτομα:
4 αγκινάρες
200 γρ. τυρί ρικότα
μαϊντανό
1 κρεμμύδι
αλάτι και πιπέρι
500 γρ. ζυμαρικά Σάνιε Ινκανουλάτε του οίκου Rustichella d’ Abruzzo
τριμμένη παρμεζάνα
4 ή 5 μικρές ντομάτες
αγνό παρθένο ελαιόλαδο
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι, προσθέτουμε τις ντομάτες και τις αγκινάρες, αφού τις έχουμε ψιλοκόψει πριν και τις έχουμε μουλιάσει σε νερό και χυμό λεμονιού για να μην μαυρίσουν. Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και κομμένο μαϊντανό. Στο μεταξύ, μαγειρεύουμε την πάστα σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Λιώνουμε το τυρί ρικότα και ανακατεύουμε με τη σάλτσα από τις αγκινάρες. Σουρώνουμε την πάστα al dente, προσθέτουμε τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά. Πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρουμε.
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!
© 2024 degustibus.gr | Κατασκευή ιστοσελίδων - qualityweb.gr
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του degustibus.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.
Τα στατιστικά cookies μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που προσφέρουμε.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Analytics, Hotjar, Skroutz Analytics, Facebook Pixel, Pinterest Tag.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται από υπηρεσίες τρίτων για διάφορες λειτουργίες όπως αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα, χάρτες, κτλ. Χωρίς αυτά οι επιπλέον λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Maps, AddThis social/share buttons, SnapWidget / Instagram widget.