Βγάζουμε τη φλούδα από το μπέικον και το κόβουμε σε μικρά κυβάκια.
Σούπα με ζυμαρικά Όρζο
Υλικά για 4 – 6 άτομα:
4 φέτες μπέικον
1 κλαδί σέλερι
150 γρ κατεψυγμένα μπιζέλια
ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κρεμμύδι
2 λίτρα ζωμό κότας
300 γρ ζυμαρικά Orzo του οίκου Rustichella d’ Abruzzo
Βγάζουμε τη φλούδα από το μπέικον και το κόβουμε σε μικρά κυβάκια. Λιώνουμε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα για σούπες και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να γίνει διάφανο, το σέλερι και το μπέικον για 5 λεπτά σε κανονική φωτιά, ανακατεύοντας πότε πότε. Ρίχνουμε το ζωμό, προσθέτουμε τα μπιζέλια, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για ακόμη 5 λεπτά. Προσθέτουμε την πάστα και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά. Δοκιμάζουμε τη γεύση στο αλατοπίπερο, πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε ζεστή.
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!
© 2024 degustibus.gr | Κατασκευή ιστοσελίδων - qualityweb.gr
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του degustibus.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.
Τα στατιστικά cookies μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που προσφέρουμε.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Analytics, Hotjar, Skroutz Analytics, Facebook Pixel, Pinterest Tag.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται από υπηρεσίες τρίτων για διάφορες λειτουργίες όπως αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα, χάρτες, κτλ. Χωρίς αυτά οι επιπλέον λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Maps, AddThis social/share buttons, SnapWidget / Instagram widget.