espa banner
Ελάχιστο όριο παραγγελίας: 75€

Καλάθι αγορών

Single-Blog

Σούπα με ζυμαρικά Όρζο

 Βγάζουμε τη φλούδα από το μπέικον και το κόβουμε σε μικρά κυβάκια.

 Σούπα με ζυμαρικά Όρζο


Υλικά για 4 – 6 άτομα:


4 φέτες μπέικον
1 κλαδί σέλερι
150 γρ κατεψυγμένα μπιζέλια
ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κρεμμύδι
2 λίτρα ζωμό κότας
300 γρ ζυμαρικά Orzo του οίκου Rustichella d’ Abruzzo

 

Βγάζουμε τη φλούδα από το μπέικον και το κόβουμε σε μικρά κυβάκια. Λιώνουμε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα για σούπες και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να γίνει διάφανο, το σέλερι και το μπέικον για 5 λεπτά σε κανονική φωτιά, ανακατεύοντας πότε πότε. Ρίχνουμε το ζωμό, προσθέτουμε τα μπιζέλια, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για ακόμη 5 λεπτά. Προσθέτουμε την πάστα και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά. Δοκιμάζουμε τη γεύση στο αλατοπίπερο, πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε ζεστή.