Ξεφλουδίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε κυβάκια
Σπαγκέτι φάρο με σάλτσα από κρεμμύδι
Υλικά για 4 άτομα:
400 γρ. Σπαγκέτι Φάρο του οίκου Rustichella d’ Abruzzo
1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
3 παστές αντσούγες
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 μεγάλα, γλυκά κρεμμύδια
λίγο φρέσκο άνηθο
3 κουταλιές μαγειρικής κρέμας
φρεσκοαλεσμένο, μαύρο πιπέρι, αλάτι
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά
Ξεφλουδίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε κυβάκια. Αφήνουμε κάποιες ροδέλες ολόκληρες. Ζεσταίνουμε 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα, αλατίζουμε ελαφρά και μαγειρεύουμε για μερικά λεπτά σε κανονική φωτιά. Στο μεταξύ πλένουμε επιμελώς τις αντσούγες, τις ανοίγουμε και αφαιρούμε το κόκαλο. Τις ψιλοκόβουμε και τις προσθέτουμε στο κρεμμύδι ανακατεύοντας για μερικά λεπτά. Ρίχνουμε το κρασί πάνω στο κρεμμύδι και τις αντσούγες και μειώνουμε το υγρό στο μισό. Προσθέτουμε τον άνηθο και την κρέμα και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει, ανακατεύοντας για μερικά λεπτά. Στο μεταξύ βράζουμε τα σπαγκέτι φάρο, σουρώνουμε κι ανακατεύουμε στο σκεύος με τη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με πιπέρι.
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!
© 2024 degustibus.gr | Κατασκευή ιστοσελίδων - qualityweb.gr
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του degustibus.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.
Τα στατιστικά cookies μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που προσφέρουμε.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Analytics, Hotjar, Skroutz Analytics, Facebook Pixel, Pinterest Tag.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται από υπηρεσίες τρίτων για διάφορες λειτουργίες όπως αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα, χάρτες, κτλ. Χωρίς αυτά οι επιπλέον λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Maps, AddThis social/share buttons, SnapWidget / Instagram widget.