Τσιγαρίζουμε τα κομμένα κρεμμυδάκια, το ψιλοκομμένο μπαστουνάκι σέλερι και ολόκληρη τη σκελίδα
Στουτσικαρέλι με μανιτάρια πορτσίνι με σάλτσα πάπιας
Υλικά για 4 άτομα:
500 γρ. στουτσικαρέλι με μανιτάρια πορτσίνι του οίκου Rustichella d’ Abruzzo
1 μπαστουνάκι σέλερι
100 γρ. πέτσα από την πάπια
100 γρ. άπαχο ζαμπόν
βούτυρο, πιπέρι
3 ψιλοκομμένα μικρά κρεμμύδια
1 ολόκληρη σκελίδα σκόρδο
200 γρ. μαγειρεμένη πάπια
1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
Τσιγαρίζουμε τα κομμένα κρεμμυδάκια, το ψιλοκομμένο μπαστουνάκι σέλερι και ολόκληρη τη σκελίδα σκόρδου. Κατόπιν προσθέτουμε την πέτσα της πάπιας, την πάπια και το ωμό ζαμπόν, όλα κομμένα σε μπαστουνάκια σε μέγεθος σπίρτου. Μαγειρεύουμε όλα τα υλικά για ένα τέταρτο, προσθέτοντας προς το τέλος του χρόνου μαγειρέματος το λευκό ξηρό κρασί. Αφού εξατμιστεί, προσθέτουμε την ήδη μαγειρεμένη πάστα και γυρίζουμε στη σάλτσα πάπιας, πάνω στη φωτιά, μ’ ένα σβώλο βούτυρο και φρεσκοαλεσμένο πιπέρι.
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!
© 2025 degustibus.gr | Κατασκευή ιστοσελίδων - qualityweb.gr
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του degustibus.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.
Τα στατιστικά cookies μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που προσφέρουμε.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Analytics, Hotjar, Skroutz Analytics, Facebook Pixel, Pinterest Tag.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται από υπηρεσίες τρίτων για διάφορες λειτουργίες όπως αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα, χάρτες, κτλ. Χωρίς αυτά οι επιπλέον λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Maps, AddThis social/share buttons, SnapWidget / Instagram widget.