espa banner
Ελάχιστο όριο παραγγελίας: 75€

Καλάθι αγορών

Φίλτρα
Λαγκανέλε λεμόνι με χαβιάρι

Λαγκανέλε λεμόνι με χαβιάρι

 Λιώνουμε το βούτυρο σε μια φαρδιά κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά,

Λαγκανέλε αλ ζαφεράνο με ραγού από καλκάνι και ντομάτα

Λαγκανέλε αλ ζαφεράνο με ραγού από καλκάνι και ντομάτα

 Ζεσταίνουμε το τηγάνι. Ρίχνουμε το λάδι, τοποθετούμε το δαφνόφυλλο και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι

Σπαγκέτι ολικής αλέσεως με μικρή σουπιά και κανελίνι

Σπαγκέτι ολικής αλέσεως με μικρή σουπιά και κανελίνι

 Κόβουμε σε ροδέλες τη μικρή σουπιά και τεμαχίζουμε τις ντομάτες στη μέση

Σπαγκέτι  φάρο με σάλτσα από κρεμμύδι

Σπαγκέτι φάρο με σάλτσα από κρεμμύδι

 Ξεφλουδίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε κυβάκια

Φάρο σε στυλ Αμπρούτσο

Φάρο σε στυλ Αμπρούτσο

 Κόβουμε την κοιλιά του χοιρινού σε κύβους και τηγανίζουμε ελαφρά

Κέικ Φάρο

Κέικ Φάρο

 Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε ένα πάγκο για ζύμωμα. Κάνουμε μια

Πέννες ριγωτές με μανιτάρια πορτσίνι

Πέννες ριγωτές με μανιτάρια πορτσίνι

 Μουλιάζουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι σε ένα δοσομετρητή

Ταλιατέλες με καπνιστό σολομό

Ταλιατέλες με καπνιστό σολομό

 Κόβουμε τα σπαράγγια σε κομμάτια 3 εκ και τα αχνίζουμε στον ατμό

Φετουτσίνι  αβγού με ραπίνι και μανιτάρια σιτάκε

Φετουτσίνι αβγού με ραπίνι και μανιτάρια σιτάκε

 Τεμαχίζουμε τα ραπίνι σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς και ζεματίζουμε

Στρατσοκαβάλι με καπνιστό κοτόπουλο σε κρέμα βερμούτ και τυρί ασάτζο

Στρατσοκαβάλι με καπνιστό κοτόπουλο σε κρέμα βερμούτ και τυρί ασάτζο

 Σ’ ένα σκεύος με αλατισμένο νερό βράζουμε την πάστα στροτσακαβάλι για 11 – 14

Φαρφάλε με προσιούτο Πάρμας και μανιτάρια πορταμπέλα

Φαρφάλε με προσιούτο Πάρμας και μανιτάρια πορταμπέλα

 Ψήνουμε από πριν το καθαρισμένο μανιτάρι Πορταμπέλα