Εδώ και έναν αιώνα, η γαλλική εταιρεία Romanzini παράγει κορυφαίας ποιότητας σαλιγκάρια Βουργουνδίας από τη φύση στο πιάτο.
Το 1921, ο Omer Romanzini ιδρύει το κονσερβοποιείο του στην κοινότητα La Rivière Drugeon της περιοχής Bourgogne-Franche-Comté. Κληρονομεί από μια μακρά οικογενειακή παράδοση την τεχνογνωσία στην παρασκευή σαλιγκαριών Βουργουνδίας (Helix Pomatia Linné). Τις δεκαετίες 1970 και 1990, η Romanzini γίνεται πρωτοπόρος στην αγορά έτοιμων κατεψυγμένων και παγωμένων σαλιγκαριών. Αυτή η αυθεντική γαλλική γαστρονομική παράδοση συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται τρεις γενιές μετά, από τους Roland, Daniel, Olivier και Corinne. Τα «άγρια» σαλιγκάρια συλλέγονται σε φυσικά και υγιεινά περιβάλλοντα από χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Η αυστηρή επιλογή πρώτων υλών και η ακριβής γνώση της διαδικασίας μετασχηματισμού σε συνδυασμό με σύγχρονα και αποτελεσματικά εργαλεία παραγωγής αποτελούν τη βάση της επιτυχίας της Romanzini, που παράγει με συνέπεια σαλιγκάρια κορυφαίας γεύσης και ποιότητας όλο τον χρόνο.