espa banner
Ελάχιστο όριο παραγγελίας: 75€

Καλάθι αγορών

Η ισπανική εταιρεία Pescaviar αποτελεί τον πρωτοπόρο και κορυφαίο προμηθευτή παρασκευασμάτων μοριακής γαστρονομίας και αυγών ψαριών παγκοσμίως. Τα βραβευμένα καινοτόμα και βιώσιμα προϊόντα σφαιροποίησης που διαθέτει είναι σημείο αναφοράς στην αγορά εδώ και πάνω από 25 χρόνια χάρη στην ποιότητα και την ποικιλία τους. Η Pescaviar ιδρύεται το 1997 από τον Luis Irisarri, γνωστό επιχειρηματία στον τομέα της ισπανικής διανομής τροφίμων, για να ανταποκριθεί στην ανάγκη της αγοράς για μια ποιοτική εναλλακτική στο χαβιάρι οξύρρυγχου. Με σταθερή δέσμευση για βιωσιμότητα, το 2008 η Pescaviar λανσάρει το Arënkha MSC, καπνιστές πέρλες /χρυσής ρέγγας που παρασκευάζονται από βασιλικές ρέγγες Βόρειας Θάλασσας με την πιστοποίηση του Marine Stewardship Council, ενός διεθνούς, ανεξάρτητου, μη κερδοσκοπικού οργανισμού για την καταπολέμηση της μη βιώσιμης αλιείας. Τον επόμενο χρόνο, η Pescaviar εξαγοράζει την πρωτοπόρο στην εκβιομηχάνιση της διαδικασίας αντίστροφης σφαιροποίησης εταιρεία Just Gourmet Food του Just León Ferrer και γίνεται μία από τις ελάχιστες εταιρείες που είναι ικανές να προσφέρουν στην αγορά προϊόντα με τις μοριακές τεχνικές της άμεσης και αντίστροφης σφαιροποίησης. Υπό το εμπορικό σήμα Spherika λανσάρει τις νέες δημιουργίες, όπως πέρλες ψαριών και πέρλες φρούτων με υγρό εσωτερικό (αντίστροφη σφαιροποίηση)/: Strawberry, Lime & Lemon, Chipotle Chile, Passion Fruit, Σάλτσα σόγιας και ξύδι βαλσάμικο Modena. Το 2015 κυκλοφορεί η σειρά φυσικών αυγών ψαριού: από σολομό, πέστροφα και κυκλόπτερο. Το 2023 η Pescaviar παρουσιάζει το πρώτο της χαβιάρι οξύρρυγχου Baeri.

SPHERIKA