espa banner

Basket

collection of values

collection of values

Read More
Italian Panettone Artigianale by Rustichella d'Abruzzo

Italian Panettone Artigianale by Rustichella d'Abruzzo

Read More
Prunier

Prunier

Read More
Caviar House

Caviar House

Read More
Balik

Balik

Read More
Kenmare Select

Kenmare Select

Read More
Spherika

Spherika

Read More
Rustichella d'Abruzzo

Rustichella d'Abruzzo

Read More
Mazzetti l'Originale

Mazzetti l'Originale

Read More
Beaufor

Beaufor

Read More
Clovis

Clovis

Read More
Rougié

Rougié

Read More
Maldon Salt

Maldon Salt

Read More
La Prudencia

La Prudencia

Read More
Olmeda Orígenes

Olmeda Orígenes

Read More
Borde

Borde

Read More
Pébeyre

Pébeyre

Read More
Giuliano Tartufi

Giuliano Tartufi

Read More
Romanzini

Romanzini

Read More
1997

de gustibus non est disputandum

22+

premium gourmet brands

2345+

points to discover the products

New products

Few words about us

Collecting values since 1997, de gustibus - la fête gastronomique is a true gastronomic pioneer in Greece. As the official representative of premium gourmet brands, we partner with restaurants, hotels, delis, and chefs across Greece and Cyprus. The fine foods we distribute come from the top European producers who apply the highest standards and use excellent ingredients to produce premium products of high gastronomic and nutritional value.

 

We collect values for your own culinary feast!

 

CUSTOMER SERVICE
Monday-Friday: 09:00-15:00

Few words about us

Best sellers

Event-Image
Wholesale

Are you a catering professional?

Visit the B2B store

DEGUSTIBUS, through the wholesale sale of fine foods from the leading gastronomy houses, offers catering professionals a variety of dishes of high culinary value that guarantee the excellent result of their creations.
Take advantage of special prices and HoReCa products here!

Login
Restaurants
Restaurants
Hotels
Hotels
Delicatessen
Delicatessen
Yachts
Yachts
Hospitals and clinics
Hospitals and clinics
Retail store
Retail store

Top clients

Spondi
Hotel Grande Bretagne
Hotel King George
Four Seasons Hotel Astir
Nammos
AB
Aleria
Il Salumaio
Mart
Sklavenitis
Thanopoulos
Barolo
CTC Restaurant
Nolan
Carnicero
El Jiron
Gorlomi
Nora's Deli
A1

News & Recipies

Read More
Κιτάρα με κολοκυθοανθούς και σαφράν

Κιτάρα με κολοκυθοανθούς και σαφράν

Σoτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια σε ένα τηγάνι μέχρι να γίνουν διάφανα.

Σπαγκέτι με κορυφές σπαραγγιών

Σπαγκέτι με κορυφές σπαραγγιών

 Καθαρίζουμε, πλένουμε τα σπαράγγια και βγάζουμε τους σκληρούς μίσχους. Τοποθετούμε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό για να βράσει και μαγειρεύουμε τα σπαγκέτι.

Λιγκουίνι με πέστο γενοβέζε, φρέσκα φασολάκια και πατάτες

Λιγκουίνι με πέστο γενοβέζε, φρέσκα φασολάκια και πατάτες

Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια

Παπαρδέλες γυριστές στην κατσαρόλα

Παπαρδέλες γυριστές στην κατσαρόλα

 Πλένουμε το ραντίτσιο και το κόβουμε σε λωρίδες.

Πάστα Μετσεμάνικε για γερή όρεξη

Πάστα Μετσεμάνικε για γερή όρεξη

 Τσιγαρίζουμε το κομμένο κρεμμύδι και το ξεφλουδισμένο και λειωμένο

Καζαρέτσια με μπιζέλια και κρεμμύδια

Καζαρέτσια με μπιζέλια και κρεμμύδια

 Κόβουμε τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε στα κυβάκια από το λαρδί

Φουζιλότι με βότκα

Φουζιλότι με βότκα

 Κόβουμε το φασκόμηλο και το δεντρολίβανο. Τσιγαρίζουμε το σκόρδο

Ντιταλίνι με λαχανικά

Ντιταλίνι με λαχανικά

 Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και λίγο μαϊντανό και

Σούπα με ζυμαρικά Όρζο

Σούπα με ζυμαρικά Όρζο

 Βγάζουμε τη φλούδα από το μπέικον και το κόβουμε σε μικρά κυβάκια.

Σάνιε ινκανουλάτε με αγκινάρες

Σάνιε ινκανουλάτε με αγκινάρες

 Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι, προσθέτουμε τις ντομάτες και